Tietopaketti lasten sisäliikuntapuistosta

Löydät näiltä sivuilta mielenkiintoista tietoa lasten sisäliikuntapuistojen tarjoamista monista liikuntavaihtoehdoista. Sisäliikuntapuistot kasvattavat suosiotaan Suomessa, mikä ei olekaan ihme, koska ne tarjoavat loistavat liikuntamahdollisuudet myös huonolla säällä, jota Suomessa riittää. Vaikka ulkona sataisi räntää tai vettä kaatamalla, voi sisäliikuntapuistoissa ulkoilla kuivin jaloin.

Nykyään puhutaan paljon siitä, että nykylapset liikkuvat liian vähän, joten sisäliikuntapuistojen lasta kiinnostavat liikuntamahdollisuudet kannattaa käyttää hyväksi. Sisäliikuntapuistot tarjoavat myös mahdollisuuden kokeilla edullisesti useita lajeja ennen kuin lapsi alkaa varsinaisesti harrastaa niistä mitään.

Sisäliikuntapuistot tarjoavat suuren valikoiman erilaisia liikuntamahdollisuuksia

Kerromme näillä sivuilla niistä moninaisista liikuntalajeista, joita lapsi voi harrastaa sisäliikuntapuistossa. Pidätpä sitten jättiliukumäistä, pomppulinnoista, trampoliineista, sukkula-autoista, tarkkuusammunnasta, tanssipeleistä, laukaisututkasta, yksipyöräisellä ajamisesta tai hyppynarulla hyppimisestä, olet tullut oikeaan paikkaan. Monet sisäliikuntapuistot tarjoavat mahdollisuuden myös pelata biljardia, pingistä sekä erilaisia reaktiopelejä, joiden avulla voit laittaa reaktionopeutesi koetukselle. Näiden lisäksi puistosta löytyy usein leluja, legopalikoita, ilmakiekkopelejä, pöytäpelejä sekä tietokonepelejä. Seinäkiipeily on kiva harrastus, joka tuo helposti hien pintaan, ja jota voit myös kokeilla useissa sisäliikuntapuistossa.

Sisäliikuntapuistot ovat oivia kohteita luokkaretkille sekä syntymäpäivien viettoon

Puistoon on mahdollista tulla vaikkapa luokkaretkelle, ja siellä on mahdollista järjestää lapsen syntypäpäivät ilman stressiä. Luokkaretkiä ja muita ryhmätapahtumia varten kannattaa kysyä ryhmäalennuksia sekä muita vaihtoehtoja, joilla luokkaretkestä saa kaiken irti. Liikunnallinen luokkaretki on erinomainen vaihtoehto, jonka kautta lapset saavat onnistumisen elämyksiä sekä uusia kokemuksia.

Lapsen syntymäpäivien viettäminen sisäliikuntapuistossa on erinomainen vaihtoehto, koska se vähentää syntymäpäiväsankarin vanhempien työtaakkaa. Moni perhe myös asuu niin ahtaasti, että suuren lapsiryhmän kutsuminen omaan kotiin saattaa tuntua vaikealta. Sisäliikuntapuistossa sen sijaan riittää tilaa suuremmallekin syntymäpäiväseurueelle. Kerromme sivuillamme lisätietoja myös näistä mahdollisuuksista, samoin kuin liikunnan merkityksestä ja lasten liikkumisen tukemisestakin.